Accoun­tants

Voor een ondernemer is het van belang dat zijn boekhouding op orde is. Daar helpen wij bij. Zodat de ondernemer steeds een beroep kan doen op betrouwbare bedrijfsgegevens. Buiten de juistheid van de administratie, is het tijdig opleveren van groot belang. Dit vormt voor de ondernemer mede de basis om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Automatisering

Met als doel tijd- en kosten­besparing helpen wij bij het vinden, imple­mente­ren en onder­houden van de juiste automatiserings­oplossing. In minder tijd zou de ondernemer meer inzicht in zijn bedrijfs­voering moeten krijgen. Daarnaast bieden de aanwezige automatiserings­oplossingen voor gebruiksgemak en snel inzicht in de actuele situatie. We maken daarbij gebruik van op uw wensen afgestemde mogelijkheden.

De jaarrekening

De jaarstukken moeten worden samengesteld, de aangifte vennootschapsbelasting moet worden gedaan en de jaarstukken moeten worden gepubliceerd. Daar zorgen wij voor. Door het jaar heen bespreken wij de tussentijdse stand van zaken van de onderneming. Zo kunt u als ondernemer tijdig en verantwoord keuzes maken.

Advisering

Wij zijn er niet alleen om inzicht te geven in de bedrijfsvoering. De persoon van de ondernemer is voor ons het belangrijkste. Wij leren u en uw ambities graag kennen. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. Graag zijn wij betrokken bij het verbeteren van prestaties en bij het nemen van belangrijke beslissingen als betrokken, betrouwbare en deskundige partner.


 

Vacature: Assistent Accountant
Bureau Aard is op zoek naar een professionele, enthousiaste assistent accountant. Als assistent accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je maakt deel uit van een team waar
Lees meer >>
Bureau Aard breidt uit in Boxmeer en koopt: Steenstraat 72 te Boxmeer
Bureau Aard onderstreept haar positie in de regio Boxmeer met de verwerving van de Steenstraat 72. Een monument in het centrum van Boxmeer, omgeven door winkels, horeca en overige voorzieningen.
Lees meer >>
NOW-regeling | accountantsverklaring en nieuwe mogelijkheden
Het ministerie van SZW heeft duidelijkheid gegeven over de ondergrens voor een accountantsverklaring bij de NOW-regeling. In aanvulling op het accountantsprotocol van SZW komt de NBA met één of twee
Lees meer >>