Bureau Aard koopt: Helenadal 30-32 te Valkenswaard

IN Valkenswaard, MET Valkenswaard en VOOR Valkenswaard. Wij hebben de afgelopen dagen onze nieuwe projecten op de website gedeeld. Die projecten dragen bij aan het antwoord op de vraag naar passende woningbouw in Valkenswaard. Bij elkaar een mooie mix, met ook aandacht voor starters en senioren. Voor de uitvoering werken wij samen met lokale ondernemers: van makelaar tot architect en van financieel adviseur tot aannemer.
 
Bureau Aard heeft het bestaande gebouw gekocht aan het Helenadal 30-32 in Valkenswaard, bij de meeste mensen ook wel bekend als “De Dommelbron”. Veel mensen uit Valkenswaard en omgeving danken hun zwemvaardigheid aan de zwemschool die er lange tijd gevestigd is geweest en die recent haar deuren heeft gesloten.
 
Het voortzetten van het bestaande gebruik is bedrijfseconomisch niet verantwoord. Wij leggen ons toe op de herontwikkeling van de locatie. Het bestaande gebouw zal worden gesloopt en plaats maken voor een nieuwe ontwikkeling. Onze eerste gedachten gaan uit naar de ontwikkeling ten behoeve van woningbouw: ruime woonappartementen, uitermate geschikt voor senioren. Het bestaande aanbod is Dommelen is beperkt en kleiner dan de vraag. De locatie bevindt zich nabij voorzieningen (De Belleman).
 
Bent u geïnteresseerd in dit project of in een van onze andere projecten? Volg de ontwikkelingen op onze website of maak per e-mail (info@bureau-aard.nl) uw interesse kenbaar.
 

Posted in Nieuws, Vastgoed.