Verkoop appartementen De Graver, Valkenswaard

Bureau Aard ontwikkelt een woongebouw op de locatie van het voormalige zalencentrum in de wijk Het Gegraaf in Valkenswaard. De verkoop van de appartementen is gestart.

 

Het appartementencomplex bestaat uit 22 startersappartementen, waarop zelfbewoningsplicht van toepassing is. Het plan geeft inwoners die een start met hun wooncarrière willen maken de kans een eigen woning te kopen op steenworp afstand van winkels en voorzieningen. Het appartementengebouw wordt uitgevoerd met een parkeerlift en -kelder. Ieder appartement beschikt over een eigen berging en eigen parkeerplaats. Daarnaast zal er een maatschappelijke bestemming op de begane grond gerealiseerd worden. Het nieuwe appartementengebouw voldoet aan de meest actuele duurzaamheidseisen, wordt voorzien van moderne installaties en de realisatie vindt plaats onder de Woningborggarantie.

 

Het nieuwbouwproject De Graver maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de gebiedsontwikkeling De Wilde Wingerd. Deze gebiedsontwikkeling omvat, naast het appartementencomplex De Graver, ook de door Woonstichting Woningbelang te realiseren 58 grondgebonden woningen in de categorie sociale huur. Daarnaast kenmerkt de omgeving zich door veel groen en ruime parkeergelegenheid. Dankzij de revitalisatie van De Wilde Wingerd en de realisatie van het appartementencomplex De Graver ontvangt de wijk Het Gegraaf in Valkenswaard een bijzondere kwaliteitsimpuls.

 

Toekomstige bewoners kunnen in aanmerking komen voor een starterslening van de gemeente Valkenswaard. De lening is speciaal bedoeld voor jongeren en jonge gezinnen die graag een woning willen kopen, maar niet genoeg hypothecaire financiering krijgen. Een staterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopkosten van de woning en het bedrag dat iemand maximaal bij de bank kan lenen met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). De starterslening bedraagt maximaal €30.000.

 

Algemene informatie appartementen

  • Gebruiksoppervlak 51 m² netto
  • Twee slaapkam
  • Energielabel A++
  • Eigen parkeerplaats
  • Eigen berging
  • Zelfbewoningsplicht
  • Verkoopprijs €259.000 –  €275.000 v.o.n.

 

Interesse?
De verkoop van de appartementen geschiedt via Leemans Makelaardij. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen met hen via telefoonnummer 040 – 20 47 266  of per mail via info@leemansmakelaardij.nl.

 

 

Posted in Nieuws, Vastgoed.